rapid-home-1.jpg rapid-home-2.jpg rapid-home-3.jpg rapid-home-4.jpg rapid-home-5.jpg
Welkom op Rapid
Start nu
met hockey
 
 

Welkom op Rapid

Wat leuk dat je op de website van onze hockeyvereniging bent gekomen. Je bent vast geïnteresseerd in de hockeysport en dan ben je hier op het juiste adres. Kijk gerust even rond op onze site, daar vind je alle informatie die jij nodig hebt om de eerste indruk te krijgen van onze gezellige en familiaire vereniging! 


Je bent natuurlijk ook van harte welkom in ons clubhuis op Sportpark Molenvliet om de sfeer van Rapid te proeven wanneer er gehockeyd wordt op ons mooie hockeycomplex.


 
Wie zijn wij?

Hockeyvereniging G.H.C. Rapid is een club waar ‘sportief’ en ‘gezellig’ saamhorig naast elkaar staan. We zijn trots op onze familiaire sfeer, iedereen is ‘thuis bij Rapid’! :

Hockey bij Rapid wordt georganiseerd door het Hockeyhuis.

Naast het hockeyen worden er bij Rapid ook geregeld feesten en evenementen georganiseerd gedurende het hele jaar. Zo leren we elkaar goed kennen en is het ‘verenigingsgevoel’ groot.

Ons nieuwe hockeycomplex bestaat uit 2 watervelden, 1 zandveld en 1 mini zandveld. Naast het veldhockey hebben we ook 2 rolstoelhockey teams in de zaal, waarvan het eerste Rapid Rollers team in de hoofdklasse speelt.

Er is de mogelijkheid om al op 5-jarige leeftijd kennis te maken met het hockeyspel. Voor deze groep heeft Rapid Funkey hockey in het leven geroepen. De minimale leeftijd voor een regulier lidmaatschap is vastgesteld door de KNHB op 6 jaar. Er is geen leeftijd bekend waarop je na je zesde levensjaar niet meer mag hockeyen dus eenmaal gaan hockeyen bij Rapid betekent ‘voor altijd thuis bij Rapid’!

 

DE CLUB

Onze vereniging heeft een 7-koppig bestuur die samen met nog vele andere vrijwilligers hockey op Rapid mogelijk maakt.

Lees meer

HISTORIE

De Gorinchemse hockeyclub is een echte familieclub opgericht in 1933 als kleine club op de uiterwaarden ter hoogte van Dalem.

Lees meer

CLUB VAN 100

Opgericht met als voornemen om door middel van bijdragen van een ieder die Rapid een warm hart toedraagt de vereniging te steunen!

Lees meer

SOCIAAL VEILIG HOCKEYKLIMAAT

Wat doet Rapid om iedereen, hockeyers en supporters met plezier de hockeysport te laten beleven?

Lees meer

Lid worden!

Interesse om te komen hockeyen? Kom gerust eens langs op een zaterdag of zondag om te kijken. Voor meer informatie [email protected]

 

HOCKEYSCHOOL

Voordat je beslist om te gaan hockeyen wil je het natuurlijk eerst een keer beleven, meld je aan bij de Rabobank Hockeyschool Rapid!

Lees meer

START NU MET HOCKEY

Leuk dat je komt hockeyen ! Je bent van harte welkom en wij verheugen ons op jouw komst. Ga hieronder verder voor het inschrijfformulier.

Lees meer

CONTRIBUTIE

Wat kost het om te gaan hockeyen? Ga hieronder verder voor de contributie bij Rapid.

Lees meer

REGLEMENT & STATUTEN

Voor het reglement en/of de statuten log in met je lidnummer en wachtwoord. En kijk vervolgens onder 'Club/Documenten'.

Lees meer

Hockey

 

Nieuws

Sponsoring

Veel gestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Arbitrage 1
 Clubhuis 3
 Lidmaatschap 6
 Rapid App/Website (LISA) 11
 Rapid Nieuws 1
 Sponsoring 1

Wie moet er fluiten? Klik op de link