Rapid Heren 1.jpg
Inschrijfformulier

Inschrijvingsformulier (Nieuwe Leden)


(Oud-Leden dienen zich aan te melden via emailadres [email protected])


U kunt zich via dit formulier aanmelden. Hierna wordt u door iemand van de Technische Commissie benaderd en krijgt u te horen wat de mogelijkheden zijn en wanneer wij verwachten plaats te hebben in een team.

Indien u zichzelf of uw kind aanmeld, gaat u akkoord met de inhoud van onze statuten en het huishoudelijk reglement; onderschrijft u deze en tevens onderschrijft u dientengevolge ook de reglementen van de KNHB.

Het contributiegeld zal van het door u opgegeven bankrekeningnummer via automatische incasso worden geïncasseerd (in 3 termijnen).

Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
Extra informatie
 
Rapid is volledig afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Zonder actieve betrokkenheid van (ouders van) leden heeft de club geen bestaansrecht. Het is daarom belangrijk dat (ouders van) leden zich voor een minimaal aantal uren kosteloos inzetten voor de vereniging. Dit gaat verder dan het draaien van de verplichte bardiensten, fluiten en het rijden bij uitwedstrijden van het team van zoon of dochter. Ieder lid/ouder wordt in ieder geval twee keer per jaar ingedeeld voor bardienst.

 
   
   
   
   
Diploma's
 
Hier kunt u aangeven of u relevante diploma's heeft.

 
   
   
   
Ook sponsor worden?
 
Mede dankzij de steun van onze sponsors is Rapid een goed draaiende club met een fraai, aantrekkelijk hockeycomplex. Toch blijven wij continue op zoek naar nieuwe sponsors om onze doelstellingen te kunnen realiseren; wij bieden u diverse mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op via: [email protected]