rapid-home-1.jpg
Reglement (team)kleding

Reglement (team)kleding

Afspraken club en of teamkleding Rapid 1 juli 2020 – 30 juni 2024

 

Clubtenue G.H.C. Rapid

Het thuistenue van G.H.C. Rapid bestaat uit een wit/groen streept shirt met een Rapid logo, een zwarte broek of rok met Rapid logo en groene kousen met Rapid-logo. Het keepersshirt is een groen/oranje gestreept keeper shirt met Rapid logo. Het uittenue van G.H.C. Rapid bestaat uit een zwart shirt met een Rapid logo, een zwarte broek of rok met Rapid logo en witte kousen met Rapid-logo. Het bestuur kan bepalen dat het clubtenue wordt voorzien van vastgestelde accenten, zoals bijvoorbeeld sponsoruitingen.

Het dragen van het door Rapid vastgestelde tenue tijdens (competitie)wedstrijden en toernooien is dan ook verplicht.

Teamkleding

Wil je samen met je team aanvullende kleding bestellen (jasje, trainingspak etc) dan zijn daar door Rapid enkele spelregels aan verbonden:

-       Teamkleding altijd van het merk Naked

-       Teamkleding is altijd voorzien van een Rapid logo

-       Teamkleding altijd aan te schaffen via Teamshop.nl (Westwagenstraat 21)

 

We hebben een geweldige deal met Naked/Teamshop.nl en daar profiteren wij allemaal van! Korting op teamkleding, gratis materialen voor de club etc. Bestel je ergens anders je spullen, dan benadeel je de belangen van je club. Dan is het gewoon niet meer mogelijk om goede kledingdeals te maken. Dat kost de club veel meer dan het voordeel dat je voor je team behaalt.

 

Team(kleding) sponsoring

Sponsoruitingen op GHC Rapid teamkleding zijn toegestaan, hier zijn geen kosten aan verbonden, mits de volgende spelregels worden gerespecteerd:

-       Teamkleding altijd van het merk Naked

-       Teamkleding is altijd voorzien van een Rapid logo

-       Teamkleding altijd aan te schaffen via Teamshop.nl  (Arkelstraat 19 te Gorinchem, heeft ook een direct doorgang via de HEMA Gorinchem)

-       Ter voorkoming van conflicterende belangen sponsoruitingen altijd in overleg met de sponsorcommissie [email protected]

 

Afwijken van kledingbeleid

De club zal toezien op het spelen in correcte Rapid-kleding en kan indien wordt gehandeld in strijd met het kledingbeleid een lid/leden aanspreken. Wordt de club benadeeld door het niet houden aan het kledingbeleid dan betaal je de club hiervoor een vergoeding van €500 per team.

 

Vragen

Mochten er vragen zijn over het kledingbeleid dan kun je een mail sturen naar [email protected]

Bestellingen en vragen over de kleding dan kun je terecht bij Teamshop.nlJakko Bouman, [email protected] of tel. 0183 - 767 279