rapid-home-1.jpg
Rapid Rollers "Carpe Diem" met vooral genieten
Ra 28 Juni 2024

Rapid Rollers "Carpe Diem" met vooral genieten

Nieuws afbeelding

Kennen jullie Dik Trom? Dik Trom ging achterstevoren op een ezel zitten om een ritje te maken. Hij kreeg de naam "een bijzonder kind en dat is hij”. De Rapid Rollers zijn ook bijzonder, denken in oplossingen en gaan als team hoe moeilijk soms, ook met zijn allen ervoor.

 

Een jaar geen competitie kunnen spelen, omdat de KNHB hen niet in de juiste klasse had ingedeeld . Gevolg na 2 jaar Corona gewoon op de dinsdag avond van 19:00 uur tot 21:00 uur in de Hoefslag trainen. Met veel plezier werd er getraind o.l.v. Niels v Herwijnen. Het gehele jaar geen wanklank gehoord. Wat hen ook bijzonder maakt is dat vaders met hun zoon en dochter meetrainen en lid zijn geworden van de Rapid Rollers.

 

Extra bijzonder is dat 3 generaties spelen bij de Rapid Rollers, Peter de Fijter Sr., Peter de Fijter Jr. en Pascal de Fijter  komen elke week uit Veen. Chris en Stephan Thurston uit Dordrecht, Hans Nijhoff uit Waardenburg, Melanie de Jong uit Hardinxveld, Danny van de Koppel uit Werkendam, Mila Mc Culloch en Leonie van der Heide en Lisa van Steijn uit Gorinchem en Johannes Kortleven uit Nijmegen.

Zij komen met zeer veel enthousiasme, maar het is wel elke week een uitdaging om op tijd bij de training te zijn. Ze spelen graag het spelletje maar zijn vooral vrienden van elkaar, die het fijn vinden met elkaar het spelletje te spelen. Dit jaar gaan zij in de 2e klasse spelen.

 

Wat een drive en kracht maar vooral het meest bijzondere is ,dat bij de Rapid Rollers het oudste lid van Rapid speelt, Peter de Fijter Sr 86 jaar. Nooit echt gesport, maar vindt het top om met zijn kleinzoon en rest van het team samen te spelen.

 

Het motto van de Rapid Rollers is "Carpe Diem” met  vooral genieten .

 

Deze insteek verdiende een nieuwe outfit mooie jacks gesponsord door Bernard-Paul Hakkenberg van 

AFAS en Diana Frikkee van Overwater. Zij is al 25 jaar een trouwe supporter van de Rapid Rollers.

 

Zoek je een stage plek voor een agogische/pedagogische studie zeker welkom bij de Rapid Rollers /G.H.C. Rapid erkend stage bedrijf.

 

Zaterdag 5 oktober gaan de Rollers weer competitie spelen en komen 125 spelers uit geheel Nederland naar de Hoefslag in Gorinchem. Supporters altijd welkom.

 

De Rollers soms op de wijze van Dik Trom maar gaan ervoor met heel veel plezier.


Marjan de Ridder