rapid-home-1.jpg
Extra info kledingpakket (zie eerder nieuwsbericht 21-6-2024)
Ra 22 Juni 2024

Extra info kledingpakket (zie eerder nieuwsbericht 21-6-2024)

Nieuws afbeelding

Beste (ouders van) leden,

 

Er zijn wat vragen gekomen over de kleding n.a.v. ons bericht gisteren (zie link naar ons eerdere nieuwsbericht)

 

Alle teams hebben de mogelijkheid gekregen om in het voorjaar de nieuwe kleding te passen. Aan de hand van deze inventarisatie is de grote bestelling gedaan. Uiteraard kunnen jullie in augustus, als jullie de kleding kunnen ophalen, opnieuw passen en misschien zit dan een kleinere of grotere maat wel beter. Die ruimte is er.

 

Het is wel belangrijk en vooral netjes richting de nieuwe shirtsponsors dat alle leden het nieuwe tenue gaan dragen. Dit keer zijn alle shirtsponsors ook Rapid lid.

 

Het kledingpakket betreft een eenmalige actie voor de bestaande leden aan het begin van het seizoen, later in het seizoen geldt de actieprijs niet meer.

 

Keepers 

Voor de vaste keepers komen er 2 keepers shirts (rood en zwart), 2 paar sokken (groen en zwart) en naar wens een broekje of rokje. Deze shirts zijn ook voorzien van nieuwe sponsoren.

 

De teams met een wisselkeeper krijgen aan het begin van het seizoen de mogelijkheid om gezamenlijk een keepershirt te kopen.

 

Senioren

Op basis van de ervaring van de afgelopen periode hebben wij voor de senioren leden het kledingpakket alleen uit het Rapidshirt, zwarte broekje/rokje en groene sokken laten bestaan. De meeste uitshirts zijn bij de senioren de afgelopen 4 jaar niet gebruikt.

 

Levering

Zoals gisteren ook aangegeven volgt er meer informatie over de levering van de kleding eind juli. Het staat nu gepland vanaf half augustus ophalen bij DAKA in Leerdam, over het proces wordt iedereen media juli geïnformeerd.

 

Met sportieve groet,

Kledingcommissie G.H.C. Rapid