rapid-home-1.jpg
Dames 1 Kampioen!
Al 18 Juni 2024

Dames 1 Kampioen!

Nieuws afbeelding

GHC Rapid viert een bijzonder sportief succes! Het damesteam heeft het hele jaar door hun uitstekende vorm op het veld behouden en eindigde trots als nummer één in de derde klasse. Deze prestatie bekroont hen met het welverdiende kampioenschap en een promotie naar de tweede klasse. Het harde werk en de vastberadenheid van Dames 1 hebben geloond, en de club kijkt uit naar spannende wedstrijden op een hoger niveau volgend seizoen.


Ook in de winter hebben de dames hun klasse getoond. In de zaalcompetitie hebben ze een indrukwekkend seizoen achter de rug, wat resulteerde in een promotie van de tweede naar de eerste klasse. Deze dubbele promotie onderstreept de kracht en het talent van het team, dat zowel op het veld als in de zaal de concurrentie ver achter zich heeft gelaten.


Het bestuur van GHC Rapid feliciteert Dames 1 met hun fantastische prestaties en bedankt de trainers, supporters en iedereen die bijgedragen heeft aan dit succes. Samen kijken we uit naar nog meer glorieuze momenten in de toekomst!