rapid-home-1.jpg
rapid rollers

rapid rollers

In Gorinchem is de mogelijkheid een aangepaste sport te beoefenen, namelijk Rolstoelhockey hand / elektrisch voortbewogen. De Rapid Rollers hebben een grote streekfunctie wat betreft het rolstoelhockey. Rolstoelhockeyers komen uit Sleeuwijk tot Groot Ammers en van Alblasserdam tot Hellouw/Waardenburg.


Voor wie is deze sport bedoeld: voor sporters mindervalide / invalide. Men hoeft niet rolstoel afhankelijk te zijn. De Rapid Rollers is een onderdeel van de Gorinchemse Hockey Club Rapid. Een gezellige groep enthousiaste sporters die wekelijks trainen. Op dit moment hebben de Rapid Rollers twee teams, een jeugd team en een senioren team.


Elke dinsdagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur wordt er getraind in de Sporthal "De Hoefslag". Alle materialen, ook sportrolstoelen, zijn hier aanwezig.


De Rapid Rollers zijn op zoek naar nieuwe leden zowel voor het jeugd teams als voor het senioren team. Ook beginnende sporters zijn van harte welkom. Het is mogelijk de trainingen te bezoeken, maar wenst u informatie dan kunt u contact opnemen met [email protected]


Maatschappelijke stage op Rapid

Ben jij scholier op de middelbare school en moet jij binnenkort een maatschappelijke stage lopen, denk ook eens aan Rapid. Je doet iets voor de club en je krijgt een waardevolle invulling van je stage. De Rapid Rollers trainen op dinsdagavond van 19.00 – 20.30 uur in sporthal De Hoefslag.


Meer informatie bij Marjan de Ridder tel. 06-46179734 / e-mail [email protected]