Spannende finale H30-1 eindigt in gelijkspel: Kampioenen 2e jaar op rij!
Ka 12 Juni 2024

Nieuws afbeelding

Heren 30-1 van hockeyclub Rapid hebben hun titel van kampioen wederom succesvol verdedigd in een zinderende finale tegen de nummer 2 welke eindigde in een 4-4 gelijkspel. De wedstrijd, die op de thuisbasis van Rapid werd gespeeld, was een ware thriller van begin tot eind.

De spanning was om te snijden toen beide teams elkaar voortdurend in balans hielden. Rapid stond herhaaldelijk achter, maar wist telkens terug te komen om de stand gelijk te trekken. De wisselende voorsprongen zorgden voor een opwindende en zenuwslopende wedstrijd voor zowel spelers als toeschouwers.

In het vierde kwart leek Rapid op weg naar de overwinning toen ze met een 4-3 voorsprong aan de leiding gingen. De blijdschap was echter van korte duur, want slechts zeven minuten voor het eindsignaal wist de tegenstander de gelijkmaker te scoren. De laatste minuten van de wedstrijd waren intens. Rapid moest alle zeilen bijzetten om een tegendoelpunt te voorkomen en ervoor zorgen dat de gelijke stand behouden bleef. De verdediging hield stand en na het laatste fluitsignaal was de opluchting ontzettend groot.

De spelers van Rapid H30-1 kunnen terugkijken op een geweldig seizoen en een memorabele finale!