Rapid Dames 1 verliest nipt van koploper Drunen
Da 21 April 2015

Nieuws afbeelding

Afgelopen Zondag speelden de dames van Rapid op eigen veld tegen de koploper Drunen.

Met enige gezonde spanning werd de wedstrijd gestart. Echter bleek al snel dat Rapid niet onder deed voor Drunen en dat er ook een eigen spel opgelegd kon worden. Na een kwartier was het dan ook Rapid dat de cirkel van Drunen regelmatig vond. Echter leidde een counter van Drunen tot een strafbal. Maar Rapid had met keepster Sophie Visser een gouden zet en hield de stand op 0-0. Daarna was het een evenwichtige strijd, maar was het Drunen die de 0-1 scoorden. En ondanks dat Rapid de koppen niet liet hangen, was het wel enigszins van slag waardoor ook de 0-2 viel. Maar via een goede en snelle counter van Rapid was de stand nog voor rust op 1-2 via Anna Vissers.

Rapid zette in de rust de puntjes op de i en hield druk op Drunen. Via een snelle actie was het dan ook Yverna Bosch die zorgde voor de gelijkmaker. Rapid leek de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar helaas was het via een counter Drunen dat 5 minuten voor tijd de 2-3 op het bord zette. Rapid bleef in de 23 van Drunen maar helaas zonder resultaat.

Echter wel een goede wedstrijd die moraal geeft voor volgende week thuis tegen Walcheren!