Rapid Dames 1 wint thuis van Oirschot! (29-03-2015)
Da 4 April 2015

Nieuws afbeelding

Rapid speelde op eigen veld tegen het goed geklasseerde Oirschot. In de stromende regen waren het de dames van Rapid die de verdediging van Oirschot flink onder druk zetten. Helaas resulteerde dit niet in een goal en een counter van Oirschot leidde tot een rommelig doelpunt, waardoor Rapid tegen een 1-0 achterstand aankeek. Echter kwam Rapid via Yverna Bosch op gelijke hoogte door een tip in van Femke Grunstra en gingen we met 1-1 de rust in.

De Tweede helft gaf Rapid meer druk waardoor gaten in de verdediging van Oirschot vielen en kansen ontstonden. Dit resulteerde in een mooie kans 1 op 1 met de keeper maar helaas werd de bal door Oirschot op de lijn met de voet gekeerd. De gekregen strafbal werd door Rapid helaas niet benut! Maar Rapid liet de koppen niet hangen en creerde meerdere corners. In de laatste paar minuten was het wederom Rapid die een corner forceerde en schoot Margot Peddemors Rapid naar de 2-1 winst!!