rapid-home-1.jpg
Teamkleding sponsoring

Teamkleding sponsoring

Voor het bestellen van (bedrukte) teamkleding of andere teamartikelen van onze sponsor Reece kunt u terecht bij de Teamkleding Coördinator.


Voor maten, inspiratie en voorbeelden kun u terecht in de ledenshop, echter bestellingen uitsluitend via de Teamkleding Coördinator.


Clubtenue G.H.C. Rapid

Het clubtenue van G.H.C. Rapid bestaat uit een wit/groen streept shirt met een Rapid logo, een zwarte broek of rok met Rapid logo en groene kousen met Rapid-logo. Het keepersshirt is een grijs keeper shirt met Rapid logo. Het bestuur kan bepalen dat het clubtenue wordt voorzien van vastgestelde accenten, zoals bijvoorbeeld sponsoruitingen.

Het dragen van het door Rapid vastgestelde tenue tijdens (competitie)wedstrijden en toernooien is dan ook verplicht.

 

Teamkleding

Wil je samen met je team aanvullende kleding bestellen (jasje, trainingspak etc) dan zijn daar door Rapid enkele spelregels aan verbonden:

-        Teamkleding altijd van het merk Reece

-        Teamkleding is altijd voorzien van een Rapid logo

-        Teamkleding altijd aan te schaffen via [email protected]

 

We hebben een geweldige deal met Reece/de Jong sport en daar profiteren wij allemaal van! Korting op teamkleding, gratis materialen voor de club etc. Bestel je ergens anders je spullen, dan benadeel je de belangen van je club. Dan is het gewoon niet meer mogelijk om goede kledingdeals maken. Dat kost de club veel meer dan het voordeel dat je voor je team behaalt.

 

Team(kleding) sponsoring

Sponsoruitingen op GHC Rapid teamkleding zijn toegestaan, hier zijn geen kosten aan verbonden, mits de volgende spelregels worden gerespecteerd:

-        Teamkleding altijd van het merk Reece

-        Teamkleding is altijd voorzien van een Rapid logo

-        Teamkleding altijd aan te schaffen via [email protected]

-        Sponsoruitingen altijd in overleg met de sponsorcommissie (ter voorkoming van conflicterende belangen)

 

Afwijken van kledingbeleid

De club zal streng toezien op het spelen in correct Rapid-kleding en kan indien wordt gehandeld in strijd met het kledingbeleid een lid/leden schorsen of een team uit de competitie terugtrekken. Wordt de club benadeeld door het niet houden aan het kledingbeleid dan betaal je de club hiervoor een vergoeding van €500 per team.