rapid-home-1.jpg
keepers

keepers

De Rapid keepersschool werkt samen met Pi-Academie en heeft als doel te voorzien in goede keeperstraining voor alle Rapid keepers en iedereen op technisch en tactisch gebied beter en enthousiast te maken rondom deze mooie positie in het veld!


Voortgangsrapportage voor keepers:

De keepersschool werkt met een trainingsopbouw en evaluatiesysteem. Verder worden er beeldmateriaal en informatie vastgelegd en gedeeld met de club en de (individuele) keepers als ondersteuning van de trainingsstof.

We houden het niveau van alle keepers goed in de gaten. Zodra een keeper bijv. toe is aan een grotere uitdaging, gaan we kijken naar de indeling van groepjes. Uitdaging vergroot het rendement en het plezier voor alle keepers.


Keepersmaterialen:

De materiaalcommissie is verantwoordelijk voor de keepersmaterialen. Als je wat nodig hebt m.b.t. keepersspullen of een vraag hebt kun je deze bereiken op 06-33821686.


Wanneer is er keeperstraining?

Via de website is het trainingsschema te vinden, of kijk in de Rapid app via club / info / trainingsschema


Algemeen:

Voor eerste lijn keepers is de training verplicht. Voor iedereen geldt dat de trainingen niet vrijblijvend zijn! Wij vragen een serieuze trainingsinstelling van alle deelnemende keepers! Pia de Wolf en de keepertrainers bereiden de oefeningen voor en rekenen iedere week op jullie aanwezigheid en inzet om te komen trainen.

Afmelden voor een keeperstraining: Dit moet persoonlijk gebeuren bij Pia de Wolf: 06-50251231.


Mochten jullie vragen/opmerkingen hebben dan horen we het graag.


Contact gegevens Coƶrdinator Keepers zie de Club