Rapid Heren 1.jpg
.Algemene Informatie (x)

.Algemene Informatie (x)

Welkom bij G.H.C. Rapid

De Gorinchemse hockeyclub is een echte familieclub met ruim 750 leden. Opgericht in 1933 als kleine club op de uiterwaarden ter hoogte van Dalem, telt de club nu ongeveer 400 families. Bovendien heeft Rapid 2 rolstoelhockeyteams (Rapid Rollers), waarvan het eerste in de hoofdklasse speelt.


Naast dit prestatieve hockey is Rapid vooral een gezellige familieclub, bovenal op de drukke zaterdag. Natuurlijk wordt aan het sociale aspect veel aandacht gegeven door middel van feesten, bijzondere evenementen en toernooien gedurende het hele jaar.


G.H.C. Rapid is gelegen aan de Rapid Mills en heeft 2 watervelden, 1 zandveld en 1 mini (zand)veld.


Indien u interesse heeft om lid te worden kunt u zich aanmelden via onze ledenadministratie ([email protected]) of via onze site (http://www.rapidmills.nl/). Na aanmelding krijg je vanuit de club informatie waar je geplaatst bent, wanneer je op de velden verwacht wordt en wie je contactpersoon is.

Er is de mogelijkheid om al op 5 jarige leeftijd kennis te maken met het spel. Hier heeft Rapid funckey hockey voor in het leven geroepen. De minimale leeftijd voor een regulier lidmaatschap is vastgesteld door de KNHB op 6 jaar.


In de het "Hoe & Wat/Huisregels" vindt u veel verdere informatie. Voor resterende vragen kunt u terecht bij [email protected]. Uw vraag wordt dan zo snel mogelijk beantwoord. U kunt ook eens komen kijken op de Rapidmills.