rapid-home-1.jpg
Sluiting complex - Oefenwedstrijden - Opening nieuwe seizoen
Al 6 Juli 2019

Sluiting complex - Oefenwedstrijden - Opening nieuwe seizoen

Nieuws afbeelding

Sluiting complex

Van maandag 8 juli tot en met zondag 11 augustus is het complex gesloten.


Oefenwedstrijden na de vakantie

Het complex is vanaf maandag 12 augustus weer geopend voor trainingen en oefenwedstrijden. Het complex is op de reguliere tijden geopend voor trainingen. Op zaterdag en zondag is het complex van 09.00-13.00 uur open voor oefenwedstrijden. Teams die oefenwedstrijden willen spelen kunnen dit plannen via het wedstrijdsecretariaat.


Opening nieuwe seizoen

Op zaterdag 31 augustus organiseren bestuur en hockeyhuis Start of Season. Die dag zullen we het nieuwe seizoen aftrappen en de plannen voor het nieuwe seizoen presenteren. Start of Season is een nieuw jaarlijks terugkerende activiteit waarin we teams, trainer-coaches, ouder-coaches en ouders informeren over het nieuwe seizoen.


Trainings coördinator

Vanaf het nieuwe seizoen worden de trainingen gecoördineerd door Jette Biemans, zij is te bereiken via het mailadres [email protected]


Ledenadministratie

 

Vanaf het nieuwe seizoen wordt de voorheen ledenadministratie centraal gecoördineerd door Jeroen Romijn als Coördinator Digitaal & Centraal. Het mailadres [email protected] blijft in stand voor zaken aangaande inschrijvingen en opzeggingen.