Rapid Heren 1.jpg
maak kennis met de sponsor

maak kennis met de sponsor

Maak kennis met onze sponsoren! Wie zijn ze? Wat doen ze precies? 


Hoe sportief zijn ze zelf, en wat is hun band met Rapid? 

Op deze plek laten we de sponsor aan het woord.


Februari 2020 (Elbert van den Doel - PLUS - www.plus.nl)


Mijn naam is Elbert van den Doel, geboren en getogen in Sommelsdijk. De 1e vraag die dan opkomt, waar ligt dat en hoe kom je dan hier terecht? Sommelsdijk ligt op het Zuid-Hollandse eiland Goeree Overflakkee, bij velen bekend van Ouddorp aan zee. Ik ben heel mijn werkzame leven PLUS achterna gereisd. Ik begon als vakkenvuller bij de toenmalige 4=6 in Middelharnis. Daarna heb ik bij de PLUS in Rockanje gewerkt en daar gewoond.


Daarna ben ik in Gorinchem komen wonen en ben ik bij de PLUS in Culemborg gaan werken omdat Albert Sterk zijn toenmalige bedrijfsleider mij een baan aanbood om bij hem in de winkel in Culemborg te komen werken. Na een jaar of zes ben ik verhuisd naar Spijk, heb ik Annemarie, mijn vrouw ontmoet en hier is ook onze Job geboren. Na 3 maanden zijn we toen verhuisd naar Schoonrewoerd omdat ik toen bij een PLUS in de Meern ben gaan werken. Na zoveel jaren voor PLUS te hebben gewerkt begon het te kriebelen om een eigen PLUS supermarkt te hebben. Ik heb hiervoor een opleiding gevolgd en in diverse PLUS supermarkten gewerkt, totdat ik de kans kreeg om de winkel in Gorinchem te kopen. Hier ben ik nu inmiddels ruim 2 jaar eigenaar van. Al met al geen onbekende binnen Gorinchem en omstreken.


Met mijn winkel wil ik de lekkerste supermarkt van Gorinchem zijn, door een ongekend assortiment en de beste samenwerking met lokale leveranciers.
Wij bieden samen met 25 lokale leveranciers onder de noemer Streekmeesters een geweldig lokaal assortiment wat varieert van Meel van de Gorinchemse molen, advocaat uit Hellouw en Truffels van Olala Chocola.

Naast de reguliere afdelingen hebben we centraal in onze winkel de makerij waar we maaltijden maken en samenstellen, warme kip verkopen en smoothies maken.
Onze slijterij, POSTNL punt en Staatsloterij verkoop maken de winkel compleet.
Om concurrerend te zijn in prijs hebben we door heel de winkel Laagblijvers in ons assortiment.
Parkeren is gratis en pal voor de deur.

Waarom Sponsoren bij Rapid?
Ik heb het contract overgenomen van Albert Sterk bij de overname van de winkel en ik heb bekeken hoe me dit zou bevallen. Rapid is een club die net als PLUS kwaliteit hoog in het vaandel heeft. We zijn leverancier van de keuken en we hebben een goede klik met elkaar. Toen de verlenging eraan kwam heb ik besloten om dit voort te zetten aangezien ik me prettig voelde op de club als ik een wedstrijd kwam kijken van de door mij gesponsorde Dames 1. Daarnaast heb ik 1 goede bekende in het 1e damesteam zitten en 3 kinderen van vrienden in andere elftallen. Dit creëert op verjaardagen al snel een gesprek en geeft binding.
Als supermarkt vind ik dat je voor je wijk/stad hoort te zorgen en ik draag hierdoor mijn steentje bij.
Sport vind ik belangrijk omdat je gezondheid alles voor je is. Daarnaast ben ik nu ook hoofdsponsor van GJS en kleinere sponsor van vele sportclubs in Gorinchem.
 
Zelf mag ik 1/2 per week op de racefiets of MTB klimmen om een aantal kilometers te maken.
Lekker het hoofd leeg maken van een druk bestaan in de snelle supermarktwereld.


Februari 2020 (Frank Visch - Travelstore - www.travelstore.nl)


Kunt u uzelf en Travel Store voorstellen?
Mijn naam is Frank Visch, geboren en getogen in Gorinchem, 44 jaar oud, getrouwd en ik heb 2 kinderen van 11 en 13 jaar. Ik ben dus een echte Bliek en trots op deze stad! Daarom ben ik  ook graag betrokken bij Gorinchem, o.a. als lid van de Rotary Club Gorinchem, de IKG Ondernemingsvereniging en diverse sportclubs. 

Ik ben directeur en eigenaar van het 100% zelfstandig Gorcums familiebedrijf Travel Store. In 1975 als Gorcums Reisburo door mijn ouders opgericht en recent omgedoopt tot Travel 
Store. Om de reiziger te kunnen blijven verrassen met onderscheidende service, vakkennis en scherpe prijzen, was het tijd voor de volgende stap: één duidelijk merk dat alle kennis, ervaring en aanbod bundelt: Travel Store, de wereld aan reizen. We hebben 5 vakantiereisbureaus en 2 zakenreisbureaus, met ruim 50 zeer vakkundige Travel Agents; ieder met een eigen specialisme. 

Waarom sponsoren bij Rapid?
In het verleden hebben we meer dan 100 lokale en regionale verenigingen gesponsord. Van duivenvereniging de Snelle Wieken tot voetbalclub Unitas. Een aantal jaar geleden hebben we de sponsor-portefeuille onder de loep genomen en bleek dat er veel verenigingen heel makkelijk de hand ophouden voor een bijdrage, maar er weinig voor terug doen. We hebben er toen veel geschrapt en nu bouwen we het weer op. Per club bekijken we kritisch of het echt wat toevoegt. Bij Rapid, waar ik persoonlijk veel mensen ken, zie ik dat de betrokkenheid van alle leden erg groot is; ik denk zelfs bijzonder te noemen. Het geeft dan ook een erg goed gevoel om een club als Rapid te sponsoren. Bijkomend aspect is dat mijn dochter Noor net is gaan hockeyen; dat geeft net die extra binding. 

Hoe belangrijk is sport voor uzelf?

Sporten is heerlijk! Als je je fit voelt, kan je de wereld aan. Het geeft energie. Daarnaast is het gewoonweg lekker ontspannen en maakt het mijn hoofd leeg. De gezelligheid is ook belangrijk. Zo tennis ik op maandagavond bij de oudste club van Nederland: GLTC Ready 1882. Na het tennissen drinken we een (verdiend) biertje en dat kan wel eens laat worden.  Mijn vrouw dacht altijd dat ik tot laat aan het tennissen was. Totdat we ernaast gingen wonen en ze opmerkte dat er helemaal geen verlichting is… Tevens voetbal ik bij Unitas (7 tegen 7) en probeer ik 2x per week naar de sportschool te gaan. Met de nadruk op "probeer ik…”. 


September 2018 (Frank den Hollander - GCC Print Professionals - www.gcc.nl)

Maart 2018 (Marcel Herrewijn - De Gorkumse Fietskoerier - www.degorkumsefietskoerier.nl)

November 2017 (Peter Claassen - Projectinrichting & Ontwerp - www.flex-projects.nl)

Oktober 2017 (Jacqueline van Herwijnen - Directeur Kinderopvang - www.kinderkamer-vuren.nl)
September 2017 (Ghislaine Boon - Fotograaf & Filmer - www.ghis.nl)