keepersschool_groot 


De Rapid keepersschool werkt samen met Pi-Academie en heeft als doel te voorzien in goede keeperstraining voor alle Rapid keepers en iedereen op technisch en tactisch gebied beter en enthousiast te maken rondom deze mooie positie in het veld!

 

Voortgangsrapportage voor keepers:

De keepersschool werkt met een evaluatiesysteem. Verder worden er video’s en informatie vastgelegd en gedeeld met de club en de keepers.

De keepersschool houdt het niveau van de keepers goed in de gaten. Zodra een keeper bijvoorbeeld toe is aan een grotere uitdaging, gaan we deze indelen bij een ander groepje. Dit vergroot het rendement en het plezier voor de keepers.

 

Keepersmaterialen:

Janneke Carbaat is verantwoordelijk voor de keepersmaterialen. Als je wat nodig hebt m.b.t. keepersspullen kun je haar bereiken op 06-10277668

 

Wanneer is er keeperstraining?

 

Woensdagavond, start 30 augustus, vanaf 18.00 uur. We trainen op veld 2 onder leiding van Pi-Academie.

Blokuur 1: Van 18.00-19.00 uur trainen we de D keepers. (Keepertrainers onder leiding van Pia zijn dan: Nora Cramer, Sammie Harder, Yara Muilenburg, Rose Westdijk, Jessy Kil en Pepijn Links)

Blokuur 2: Van 19.00 -20.00 uur trainen we de C en B keepers (Keepertrainers onder leiding van Pia zijn dan: Morris van Overbeek, Rutger Klep, Myrthe Carbaat, Rosemarije Visser (D1) en Daniel Dekker (H1))

Blokuur 3: Van 20.00 -21.00 uur trainen we de A keepers en Senioren Dames en Heren. Onder leiding van Pia en Jasper Links

 

 

Jongste Jeugd (6 tallen en 8 tallen):

Op vrijdagmiddagen, start 8 september van 17.45 - 18.45 uur zijn de Jongste Jeugd keeperstrainingen. Samen met enkele talentvolle jeugdkeepers trainen we de Jongste Jeugd keepers (6- en 8 tallen) wekelijks op het Rapid miniveld.

 

Algemeen:

De trainingen zijn niet vrijblijvend. wij vragen een serieuze instelling van alle deelnemende keepers! Pia de Wolf en de keepertrainers rekenen iedere week op jullie aanwezigheid en inzet om te komen trainen. Kun je per ongeluk een keer niet komen trainen? Meld je dan uiterlijk een dag van te voren via de App bij de keeperscoördinator op 06-33 821 686.

 

Volg Pi-Academie op Facebook en op www.pi-academie.nl voor tips, informatie over keepersclinics en overige keepersinformatie.

 

Mochten jullie vragen/opmerkingen hebben dan horen we het graag.


Rapid Keeperschool Coördinator

Jasper Links

Tel: 06 33 821 686

[email protected]


Pi-Academie

Pia de Wolf

Tel: 06 50 251 231