Rapid Dames 1 verliezen ongelukkig van Derby
Da 28 September 2015

Gisteren stonden de dames van Rapid thuis klaar om tegen Derby aan te treden.

Er werd fel gestart maar helaas bleek dat Derby dit ook van plan was en liet Rapid zich terug duwen op eigen helft. Ondanks dat meerdere kansen van Derby goed geweerd werden door de verdediging van Rapid onder aanvoering van keepster Michelle van der Geest bleek de 0-1 onvermijdelijk. Echter creĆ«erde ook Rapid velen kansen maar was ongelukkig in de afronding. Nog voor de rust was het wederom Derby dat wel het doel wist te vinden waardoor de dames van Rapid tegen een 0-2 achterstand aankeken.

Na de rust was het lange tijd een gelijke strijd tussen beide partijen. Uiteindelijk was het Annemieke Tiebout die voor Rapid de score open wist te breken. Helaas was ondanks deze inloop poging een snelle uitbraak van Derby goed voor een 1-3 stand. Via Yverna Bosch wist Rapid vervolgens terug te komen tot 2-3 maar de tijd bleek te kort om nog een punt in Gorinchem te houden.