Rapid Dames 1 speelt gelijk
Da 27 April 2015

Nieuws afbeelding

Gisteren trad Rapid tegen Walcheren aan. De eerste 10 minuten gaf Rapid veel druk, echter Walcheren scoorde de 0-1 door onoplettendheid in de verdedigende cirkel. Rapid had snel antwoord op deze achterstand en dit resulteerde in een 1-1 gemaakt door Eveline sterk vanuit de strafcorner. Door dit doelpunt kreeg Rapid wat meer pit en scoorde de 2-1 door een prachtige backhand schot van Myrthe Sloeserwij.

De druk van Rapid werd vlak na rust helaas minder, waarop Walcheren antwoordde met de 2-2. Daarna was Rapid de betere ploeg en had veel druk op de cirkel van Walcheren, maar door veel ruimte in de verdediging wist Walcheren de 2-3 te scoren. De laatste minuten gaf Rapid nog meer druk op de cirkel van Walcheren wat in de slotminuten werd beloond met een vallende strafcorner door opnieuw Eveline sterk.

Door: Yverna Bosch