MB2 kampioen!
Ka 26 April 2015

Nieuws afbeelding

Nadat in januari de meisjes B2 zich zaalhockey kampioen mochten noemen, werd vanaf februari de veldcompetitie hervat. Sinds vandaag mag MB2 zich ook kampioen noemen van de reguliere competitie!

Zaterdagmiddag werd op het hoofdveld de wedstrijd tegen Hoeksche Waard gespeeld. Voor de tegenstander stond er veel op het spel, bij winst zou Hoeksche Waard nog kans maken op het kampioenschap. Enigszins gespannen werd de eerste helft gespeeld waardoor er relatief weinig kansen werden gecreëerd. Met een schamele 1-0 werd de rust gehaald.

In de tweede helft werd de spanning door de meiden achter gelaten en werd het dominante spel hervat. Met een eindstand van 3-0 werd het kampioenschap zeker gesteld.

Geheel volgens de plaatselijke traditie werd het team inclusief de coaches in de plaatselijke sloot gehuldigd. Na een frisse douche werd nagenoten van de "double” voor B2 in het seizoen 2014-2015.