Eerste wedstrijd Heren 1
He 12 September 2016

Nieuws afbeelding

Na een succesvolle voorbereiding stond vandaag het lastige uitduel tegen Dopie – Delft op het programma.

Rapid trad aan met een bijna geheel nieuw Heren 1 team met Geert-Jan Blauw (Keeper Veteranen L) en Jesse Janssen (JA1) gesponsord door Volvo Vos te Gorinchem. De eerste minuten waren onwennig tegen titelkandidaat Dopie die vanaf de eerste minuut hoge druk naar voren zette.

Toch kreeg Rapid de eerste strafcorner al na 4 minuten. De sleeppush van Ruben Killian ging net naast. Wat Rapid niet lukte ging bij Dopie wel goed. In de 15e en 20e  minuut benutten zij wel de strafcorners.

We gingen de rust in met 4-0 achterstand. Coach/Speler Jasper Boekhout pepte zijn mannen in de rust op wat resulteerde in een uitstekende tweede helft. Er werd hard gewerkt met nieuwkomers als Jochem van der Stam, Sietse Mastenbroek en Fabian Kruis.

In de 31e  minuut door een snelle counter scoorde Dopie 5-0. Ondanks deze dreun pakten de mannen het goed op met een doelpunt van de dag door Ruben Killian. Een prachtige sleeppush verdween in het dak van de goal 5-1. Komende zondag staat de thuiswedstrijd om 14:30 tegen Tempo 34 op het programma. Duidelijk is dat de Heren revanche willen en de drie punten in Gorinchem houden.

Zowel Heren 1 als Dames 1 spelen komende zondag thuis. We zouden het leuk vinden als u ons komt aanmoedigen.