Dames 1 houdt het hoofd koel tegen stug Zevenbergen
Da 10 April 2016

Nieuws afbeelding

Vandaag speelden de dames van Rapid thuis tegen het stugge Zevenbergen. In de eerste helft kreeg Rapid veel kansen, helaas bleven deze onbenut en stond het met de rust 0-0.

Met goede moed begonnen  de dames van Rapid aan de tweede helft. Door de hoge druk kwam er meer paniek in de verdediging van Zevenbergen omdat de lange klappen onderschept werden door Rapid. Door een goede interceptie van Anièla Wesselman wist Rapid de score open te breken, zij gaf een zeer goede voorzet Op Yverna Bosch, die hem mooi intikte. Deze treffer hadden de dames  van Rapid nodig om feller te worden en nog meer druk te zetten. De cirkel van Zevenbergen werd steeds voller en hun verdediging kreeg het steeds zwaarder. Hieruit volgde na een mooie combinatie tussen Annemieke Tiebout en Annick van Bladel vanuit het middenveld het tweede doelpunt op naam van Anna Vissers.

Met nog tien minuten op de klok hield Rapid het hoofd koel en bleven de drie punten in Gorinchem met een 2-0 eindstand.

Vol vertrouwen zullen de dames van Rapid volgende week om 12:45 uur aantreden tegen Evergreen.