Rapid Heren 1.jpg
Welkom op Rapid
Start nu
met hockey

Welkom op Rapid

Wat leuk dat je op de website van onze hockeyvereniging bent gekomen. Je bent vast geïnteresseerd in de hockeysport en dan ben je hier op het juiste adres. Kijk gerust even rond op onze site, daar vind je alle informatie die jij nodig hebt om de eerste indruk te krijgen van onze gezellige en familiaire vereniging! 


Je bent natuurlijk ook van harte welkom in ons clubhuis op Sportpark Molenvliet om de sfeer van Rapid te proeven wanneer er gehockeyd wordt op ons mooie hockeycomplex.Wie zijn wij?

Hockeyvereniging G.H.C. Rapid is een club waar ‘sportief’ en ‘gezellig’ saamhorig naast elkaar staan. We zijn trots op onze familiaire sfeer, iedereen is ‘thuis bij Rapid’! :

Hockey bij Rapid wordt georganiseerd door het Hockeyhuis.

Naast het hockeyen worden er bij Rapid ook geregeld feesten en evenementen georganiseerd gedurende het hele jaar. Zo leren we elkaar goed kennen en is het ‘verenigingsgevoel’ groot.

Ons nieuwe hockeycomplex bestaat uit 2 watervelden, 1 zandveld en 1 mini zandveld. Naast het veldhockey hebben we ook 2 rolstoelhockey teams in de zaal, waarvan het eerste Rapid Rollers team in de hoofdklasse speelt.

Er is de mogelijkheid om al op 5-jarige leeftijd kennis te maken met het hockeyspel. Voor deze groep heeft Rapid Funkey hockey in het leven geroepen. De minimale leeftijd voor een regulier lidmaatschap is vastgesteld door de KNHB op 6 jaar. Er is geen leeftijd bekend waarop je na je zesde levensjaar niet meer mag hockeyen dus eenmaal gaan hockeyen bij Rapid betekent ‘voor altijd thuis bij Rapid’!

 

BESTUUR & ORGANISATIE

Onze vereniging heeft een 7-koppig bestuur die samen met nog vele andere vrijwilligers hockey op Rapid mogelijk maakt.

Lees meer

HISTORIE

De Gorinchemse hockeyclub is een echte familieclub opgericht in 1933 als kleine club op de uiterwaarden ter hoogte van Dalem.

Lees meer

CLUB VAN 100

Opgericht met als voornemen om door middel van bijdragen van een ieder  die  Rapid  een warm hart toedraagt de vereniging te steunen!

Lees meer

SOCIAAL VEILIG HOCKEYKLIMAAT

Wat doet Rapid om iedereen, hockeyers en supporters met plezier de hockeysport te laten beleven?

Lees meer

Lid worden!

Interesse om te komen hockeyen? Kom gerust eens langs op een zaterdag of zondag om te kijken. Voor meer informatie [email protected]

 

HOCKEYSCHOOL

Voordat je beslist om te gaan hockeyen wil je het natuurlijk eerst een keer beleven, meld je aan bij de Rabobank Hockeyschool Rapid!

Lees meer

START NU MET HOCKEY

Leuk dat je komt hockeyen ! Je bent van harte welkom en wij verheugen ons op jouw komst. Ga hieronder verder voor het inschrijfformulier.

Lees meer

CONTRIBUTIE

Wat kost het om te gaan hockeyen? Ga hieronder verder voor de contributie bij Rapid.

Lees meer

REGLEMENT & STATUTEN

Voor het reglement en/of de statuten log in met je lidnummer en wachtwoord. En kijk vervolgens onder 'Club/Documenten'.

Lees meer

Hockey

 

Nieuws

Sponsoring

Veel gestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Arbitrage 1
 Bar 1
 Erelijst 1
 Lidmaatschap 1
 LISA 3
 Nieuwe 'Rapid App' 5
 Openingstijden 1

Inloggen in de app gaat via het lidnummer van de gebruiker. Indien je bij je club geregistreerd staat kan je dit nummer opvragen via de ledenadministratie. Ook niet-leden hebben een lidnummer, zoals scheidsrechters.


Ook wordt het lidnummer vermeld op de contributie-nota. Via de ‘wachtwoord vergeten’ functie op het inlog-scherm kun je het wachtwoord resetten. Vul hierbij ook het e-mailadres in dat bekend is bij de ledenadministratie. Indien u geen e-mail ontvangt heeft u waarschijnlijk een onbekend e-mailadres ingevuld.

 

Ben je lid van de club? Je lidnummer staat op de factuur van de club voor de contributie. Je kan eventueel je lidnummer opvragen bij de ledenadministratie van de club.


Indien je geen lid bent van de club heb je wel een lidnummer. Deze kan je opvragen bij de ledenadministratie.

We krijgen vaak de vraag waarom je niet met je e-mailadres kan inloggen. Dit is vanwege het feit dat veel leden email-adressen 'delen', voor bijvoorbeeld de contributie-nota. Daarmee wordt het complex om op basis hiervan meerdere accounts aan te maken. We puzzelen hier nog wel mee; mocht u nog een goed idee hebben dan horen wij het graag.

 

Kan ik mijn persoonlijke wachtwoord wijzigen?


Ja, als je via de menubalk bovenaan de website naar inloggen gaat, kun je bij LISATeam inloggen en vervolgens via 'Profiel' en vervolgens met 'Wachtwoord wijzigen' deze wijzigen. 


Ben je deze vergeten dan zie je via het inlogscherm van LISATeam de boodschap staan : "Inloggegevens vergeten? Klik hier". Met behulp van je emailadres en het lidnummer kun je een nieuw wachtwoord opvragen. Binnen een minuut ontvang je dan een nieuw wachtwoord uit LISA. Mocht je een passend wachtwoord willen instellen, dan kun je zoals hierboven aangegeven via je profiel het zojuist toegestuurde wachtwoord wijzigen.


 

Lukt dit niet aangezien je niet weet met welk emailadres je bekend bent binnen onze ledenadminitratie of je weet het lidnummer niet stuur dan een email naar [email protected]