rapid-home-1.jpg rapid-home-2.jpg rapid-home-3.jpg rapid-home-4.jpg rapid-home-5.jpg
Welkom op Rapid
Lid worden!
(klik hier)
 
 

Welkom op Rapid

Gorinchemse Hockey Club Rapid is gelegen in Gorinchem. Gorinchem is sinds kort de mooiste vestingstad van Nederland en maakt tevens onderdeel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, onlangs opgenomen op de Unesco Werelderfgoedlijst.

 

Ons complex behoort ook tot de mooiste van Nederland. Gelegen tussen twee molens, op een eiland met 2 ophaalbruggen liggen 2 watervelden, 1 zandveld en een miniveld. Een clubhuis wat helemaal van deze tijd is. Kortom een uniek complex in een bijzonder stukje Nederland.

 

We kijken uit naar jullie komst. De koffie staat klaar !

Wie zijn wij?

Hockeyvereniging G.H.C. Rapid is een club met 750 leden waar ‘sportief’ en ‘gezellig’ saamhorig naast elkaar staan. We zijn trots op onze familiaire sfeer, iedereen is ‘thuis bij Rapid’!

Naast het hockeyen worden er bij Rapid ook geregeld feesten en evenementen georganiseerd gedurende het hele jaar. Zo leren we elkaar goed kennen en is het ‘verenigingsgevoel’ groot. 


Ons hockeycomplex bestaat uit 2 watervelden, 1 zandveld en 1 mini zandveld. Naast het veldhockey wordt er door onze 2 teams van de Rapid Rollers (rolstoelhockey), waarvan het eerste hoofdklasse speelt, altijd in de zaal getraind en gespeeld. 


Er is de mogelijkheid om al op 5-jarige leeftijd kennis te maken met het hockeyspel. Voor deze groep heeft Rapid FunKey hockey in het leven geroepen. De minimale leeftijd voor een regulier lidmaatschap is vastgesteld door de KNHB op 6 jaar (Benjamins). Er is geen leeftijd bekend waarop je na je zesde levensjaar niet meer mag hockeyen dus eenmaal gaan hockeyen bij Rapid betekent ‘voor altijd thuis bij Rapid’! 

 

DE CLUB

Onze vereniging heeft een 8-koppig bestuur die samen met nog vele andere vrijwilligers hockey op Rapid mogelijk maakt.

Lees meer

HISTORIE

De Gorinchemse hockeyclub is een echte familieclub opgericht in 1933 als kleine club op de uiterwaarden ter hoogte van Dalem.

Lees meer

CLUB VAN 100

Opgericht met als voornemen om door middel van bijdragen van een ieder die Rapid een warm hart toedraagt de vereniging te steunen!

Lees meer

SOCIAAL VEILIG HOCKEYKLIMAAT

Wat doet Rapid om iedereen, hockeyers en supporters met plezier de hockeysport te laten beleven?

Lees meer

Lid worden!

Interesse om te komen hockeyen? Kom gerust eens langs op een zaterdag of zondag om te kijken. Voor meer informatie [email protected]

 

HOCKEYSCHOOL

Voordat je beslist om te gaan hockeyen wil je het natuurlijk eerst een keer beleven, meld je aan bij de Rabobank Hockeyschool Rapid!

Lees meer

START NU MET HOCKEY

Leuk dat je komt hockeyen ! Je bent van harte welkom en wij verheugen ons op jouw komst. Ga hieronder verder voor het inschrijfformulier.

Lees meer

CONTRIBUTIE

Wat kost het om te gaan hockeyen? Ga hieronder verder voor de contributie bij Rapid.

Lees meer

REGLEMENT & STATUTEN

Voor het reglement en/of de statuten log in met je lidnummer en wachtwoord. En kijk vervolgens onder 'Club/Documenten'.

Lees meer

Hockey

 

Nieuws

Sponsoring

Veel gestelde vragen